Työyhteisösovittelija

Työyhteisösovittelija Keijo Tauriainen

Olen valmistunut hallintotieteiden maisteriksi Vaasan yliopistosta ja minulla on 25 vuoden kokemus johto-, esimies- ja päällikkötehtävistä.

Vuodesta 2001 lähtien olen hoitanut ison organisaation HR-asioita sisältäen työhyvinvointiin liittyvät asiat. Olen ollut mm. luomassa varhaisen tukemisen toimintamallia ja huonon kohtelun estämisen toimintaohjetta. Koko ajan vastuulleni ovat kuuluneet myös työterveyshuollon yhteyshenkilön tehtävät. Olen vastannut työnantajan edustajana yhteistoimintaan, työkykyyn ja erilaisiin konflikteihin ja niiden selvittämiseen liittyvistä neuvotteluista. Olen vastannut myös organisaation esimiesvalmennuksista.

Työyhteisösovittelijaksi kouluttauduin, koska halusin lisätä osaamistani ja ymmärrystäni työpaikan ristiriitatilanteista ja niiden ratkaisemisesta. Olen toiminut sovittelijana myös käytännössä eri työyhteisöissä. 

Pitkä ja kattava työkokemukseni HR- ja työkykyasioista, esimiestyöstä, konfliktitilanteiden selvittämisestä täydennettynä työyhteisösovittelijan koulutuksella ja käytännön kokemuksella antaa hyvät valmiudet viedä läpi onnistunut työyhteisösovittelu ja antaa siihen sparraus- ja asiantuntija-apua. 

Olen valmis auttamaan. Ole yhteydessä tai jätä yhteydenottopyyntö, niin jutellaan, kuinka voin auttaa teitä luottamuksellisesti mahdollisissa haasteellisissa työyhteisötilanteissa. Voin tulla myös esittelemään työyhteisösovittelua. Toimialueeni on koko maa.

Keijo Tauriainen

Työyhteisösovittelija